Tuesday, August 4, 2015

LAPORAN PEMANTAUAN PLN OLAHRAGA

Tarikh  : 30/7/2015 
Masa    : 1.00 ptg.
Tempat :  SMK Jelai Felda

KEHADIRAN:
1. En. Mohd Azam b. Hashim - JSM

ULASAN
1. Tiada latihan dijalan pada hari ini. En. Mohd Azam b. Abu Hashim dengan kerjasama daripada pihak sekolah SMK Jelai(F) telah menjayakan Kejohanan Tukul Besi Dan Lompat Galah Jemputan SMK Jelai(F).
2. Kejohanan telah bermula pada jam 9.00 pagi dimulai dengan acara Tukul Besi Wanita diikuti jam 10.00 pagi Tukul Besi Lelaki. Bagi acara Lompat Galah Wanita bermula jam 2.00 petang dan Lelaki jam 3.00 petang.
3. Penyertaan adalah dari SSN Gambang dan ATM. Seramai 3 lelaki, 4 wanita dari acara tukul besi dan lompat galah 6 lelaki, 1 wanita dari pasukan SSN Gambang. ATM sertamai 2 orang dari acara lompat galah sahaja serta bagi pasukan pelapis Negeri Sembilan dari SMK Jelai(F) seramai 4 lelaki, 3 wanita bagi acara tukul besi dan 4 lelaki, 4 wanita bagi acara lompat galah.
4. Tujuan kejohanan ini dilaksanakan oleh jurulatih En. Mohd Azam Abu Hashim adalah usaha jurulatih bagi memberi peluang pendedahan kepada atlet-atlet terutama atlet beliau dalam acara tukul besi dan lompat galah yang pada tahun ini tiada sebarang kejohanan yang dapat disertai. Kejohanan ini telah mendapat bantuan kewangan daripada pihak MSN NS.

Laporan di sediakan oleh:
Zaria bt. Razali
SDO Olahraga Negeri Sembilan

No comments:

Post a Comment

USPTN NS

USPTN NS
UNIT SUKAN PRESTASI TINGGI NEGERI SEMBILAN